Coaching / Training / Interventionist
Profit & Non Profit | Individu en Team 

Met name richt ik mij op mensen/teams die aan zichzelf willen werken binnen de werkcontext. Omdat ik veel ervaring heb binnen verschillende organisaties, maak ik makkelijk koppelingen tussen de werkcontext en persoonlijke/team ontwikkeling. Hierdoor kunnen nieuwe inzichten en leerresultaten ook echt in de praktijk gebracht en geborgd worden.
Team Coaching / Trainer:  Teamontwikkeling/interventionist:  Een goed functionerend team, heeft een goede werksfeer, waarbij een ieder zijn/haar talenten benut worden die ingezet worden voor het gezamenlijke doel. Waar vertrouwen en zin is om samen te werken. Waarbij een ieder eigenaarschap en verantwoordelijkheid neemt. Waarbij echt met elkaar gesproken wordt, geluisterd, feedback wordt gegeven en ontvangen in een veilige omgeving. Waarbij je van elkaar leert, van het vallen en opstaan. Waar gezegd kan worden wat gezegd moet worden. Voelbaar is het toch.

Als teamcoach/interventionist werk ik met het team in de werkcontext, om dit te realiseren, waardoor betekenisvolle groei ontstaat, voor individu, team en organisatie. Ik zet aan het werk, met humor en pragmatiek. Ik daag je uit om jezelf te ontwikkelen. Daartoe gebruik ik verschillende methodieken. (NLP, Voice Dialoque, TA-analyse, oplossingsgericht / provocatief/ systemisch/ Deep Democracy, Systeem Interventie Methode, creatief coachen etc). Voor grotere opdrachten werk ik samen met een groep coaches/trainers/psychologen/acteurs.
Individuele coaching:

Coach:

Persoonlijke ontwikkeling; Wanneer zaken soms niet vanzelf gaan, dan creëren we zelfinzicht en leerdoelen. We zorgen voor bewustwording, stellen leerdoelen en gaan met de ontwikkeling aan de slag.
Leiderschap; Wanneer je voor het eerst leiding gaat geven of je merkt dat je nog wat te leren hebt, dan begeleid ik jou in jouw leiderschapsproces. We ontwikkelen jouw visie op leiderschap, wat verschillende leiderschapsstijlen zijn, waar jij je prettig bij voelt, wat jouw team/bedrijf nodig heeft. Pragmatisch en resultaatgericht. Weet dat velen je voor gingen! Achter bijna iedere grote leider, staat een onzichtbare coach.

100 dagen; Wanneer je een grote stap maakt in je loopbaan, waarbij je voor nieuwe en grote uitdagingen gesteld wordt, kan ik je op de achtergrond begeleiden. Om te reflecteren, om het overzicht te houden, om rust en overzicht te krijgen. Zodat je met meer bewustzijn en zelfvertrouwen na die 100 dagen, zelf verder kan.

Ervaring: (2015-heden)
• Diverse Coaching/Training/Leiderschapsbegeleiding  (Directies, Dagelijks Besturen, Ondernemingsraden, Management Teams, Teams, Individuen) voor: TalentFirst, AholdDelhaize, ING, Shell, AH, Etos, Unilever, FarmFrites, ABNAMRO, Deloitte, EY, Hema, Accenture, Jumbo, Plus, COA, Politie, Takeaway.
• Leiderschapstrainer/coach voor strategietraject Vlerick Business School &  High Potentials PostNL
• Onboarding programma voor de Buitenboordmotor.
• De Baak. Trainer/Coach voor diverse Incompany Leiderschaps/strategie programma's. Hogeschool Utrecht, Midtronics, Genmap, Planmen, HumanKind e.a.