Eva Rutten Certified Business Coach & Trainer & Consultant             

Ruime ervaring in (Retail) Business o.a. bij:  AH, Etos, Disney, Super de Boer, BP, NS, Shell, Nuon, Hema         Persoonlijke Coachingstrajecten

Soms ontstaat er een fase of situatie waarin sommige dingen je energie kosten. Te veel energie! Dat je vastloopt in steeds dezelfde patronen. Je wilt dingen anders, maar dat lukt niet. Soms gaat het ook mis, wanneer je te lang dat gevoel van energie verlies hebt toegestaan, te lang dingen doet die je niet (meer) wilt. Energie opbrengen is dan bijna niet meer mogelijk. En dat is zonde! Voor jou, voor de mensen om je heen en voor je werk. In beide gevallen kan het goed zijn om een Coach in te schakelen. Wat doen ik als Coach? En met wat voor een thema's komen anderen naar me toe? Hieronder zet ik dat uiteen.

  • STAP? Ben je toe aan een nieuwe stap? Omhoog of opzij of zelf elders... Hoe pak je dat aan? We bekijken je als een merk. Waar sta je voor, hoe ga je je doel veroveren, met respect naar jezelf en naar je eigen wensen en grenzen? Hoe houd je een goede "elevator pitch", hoe zet je jezelf stevig neer?
  • VAST? Vastlopen op werk of daarbuiten. Niet weten wat je wilt. Niet (meer) functioneren. Geen energie meer hebben. Samenwerken lastig vinden. Sommige vaardigheden behoeven dan aandacht. Moeite met je team/leidinggevende/partner/vrienden? Leiderschapsissues? Moeite met een draagvlak creeeren? Soms bemerk je dit soort zaken zelf. Soms krijg je ook feedback vanuit je werk, dat je met dit soort zaken aan de slag moet. Dan kijken we hoe je daar zelf in staat en dan gaan we aan de slag. Soms moet je zelfs weg bij je werk, zonder dat je dat (al) wilt. Als coach kan ik je goed in dit soort situaties helpen. 
  • IK? Waar sta je nou eigenlijk zelf voor? Wat vind jij belangrijk? Wat is jouw passie? Hoe geef je daar meer vorm aan? Waarom loop je vast in bepaalde patronen? Wat zijn de rode lijnen in je leven? Soms is er een moment dat dingen niet meer lekker lopen. Je relatie, opvoeding, je sociale kring, je familie. Als Coach kan ik je in dit soort situaties helpen. We brengen het samen in kaart en kijken systemisch naar wat je energie kost. We gaan daarmee aan de slag!
  • GA! We zetten inzichten om in concrete acties. We trainen sollicitatie gesprekken, bekijken je cv en linkedin. Ik ben er voor jou! Ook al wordt je misschien door je werkgever gestuurd. Wat wij doen is tussen ons! 
  • HOE? Met energie, humor, relativering en doelgerichtheid. Met gesprekken, huiswerk en oefeningen. Zodat je weer meer energie krijgt, meer bij jezelf bent. Koerst op je eigen koers. Soms werk ik met een DISC analsye, of met de drijfveren test. Ik ben opgeleid en gecertificeerd om hiermee te werken. Dit alles geeft je een goed beeld van je zelf, waar je voor staat en welke kant je op wilt. Ik ben geen zweverig type, maar ik heb zelf geleerd dat mijn lichaam me veel verteld. En dat ik daar te lang niet naar heb geluisterd. Dat heb ik nu wel geleerd. Als Coach begeleid ik jouw reis. Zodat je zelf verder kan. 
  • We zien elkaar eens in de 2/3 weken. Totaal zo'n 6-8 keer. Een sessie duurt ongeveer 1.5 uur. Ik ben er voor je!