(Executive/team) Coaching/training

Bewust maken- Bewust zijn - Bewust veranderen

Als mens en als professional geloof ik in "bewustzijn".

Ik maak mensen en organisaties graag bewust. 

Van wat ze "moeten en mogen" van zichzelf. Van hun dromen en ambities. Van hun talenten en leerdoelen. 

Zodat men bewust keuzes en impact kan maken. Voor nu en voor de toekomst. 

Jouw of je team bewust laten zijn. En daarmee aan de slag te gaan. 

Dat is mijn streven.


Thema's:

  • Loopbaan; wanneer je iets anders wilt of wellicht moet, wat wil je dan en hoe ga je jezelf organiseren om daar te komen.
  • Leiderschap; hoe zorg je voor een succesvol team, met een positieve werksfeer, waarbij individuele medewerkers (ook jij) kunnen groeien
  • Persoonlijke ontwikkeling; wanneer zaken soms niet vanzelf gaan, dan creeeren we zelfinzicht, persoonlijke leerdoelen en zorgen we voor bewuste ontwikkeling op die punten.
  • Teamontwikkeling/intervisie; Gericht op constructieve en positieve samenwerking. Wat is de team/organisatie focus, hoe is iedereen daarop aangehaakt, hoe gaat de onderlinge samenwerking, communicatie, aanspreken/feedback geven. 

Hoe werk ik? Altijd constructief, gericht op resultaat, met inzicht, humor en relativering. Absoluut niet zweverig. Ik zet je aan het werk, we lachen, we proberen, ik daag je uit en gebruik daartoe verschillende technieken/methodieken. (NLP, Voice Dialoque, oplossingsgericht/provocatief/systemisch/creatief coachen etc)

We beginnen altijd met een vrijblijven orientatiegesprek, om de hulpvraag en plan van aanpak en tarief te bespreken. Trajecten daarna zijn meestal 8 sessies van 1.5 uur, Ook zien ik sommige mensen 1 maal per kwartaal of per half jaar na een traject, om voor borging/opvolging te kunnen zorgen.

Mijn agenda is flexibel, we zoeken naar wat past. Liefst overdag, maar avonden/weekenden en online kan ook.

Ik heb veel ervaring binnen corporate omgevingen, maar ik werk ook met individuen/teams uit non- profit/cultuur/sport organisaties.


Mensen typeren mij als daadkrachtig, direct, zorgzaam, eerlijk en constructief.


Wanneer je referenties wilt ontvangen, deel ik die graag met je. Wegens privacy van de betrokkenen, plaats ik die niet op mijn website. Op linkedin worden wel referenties publiekelijk gegeven.