Eva Rutten Certified Business Coach & Trainer & Consultant             

Ruime ervaring in (Retail) Business o.a. bij:  AH, Etos, Disney, Super de Boer, BP, NS, Shell, Nuon, Hema         Business Coaching:

Kan ik binnen jouw bedrijf een rol spelen, voor een individu, een team, het hele bedrijf?  Hieronder staan een aantal voorbeelden:

  • Loopbaan trajecten: Wil je zelf of iemand in je team stil (laten) staan bij zijn/haar loopbaanontwikkeling; ik werk met een pragmatisch traject, waarin we tijdens  6-8 sessies werken aan inzichten en maken dat concreet in actie's, waardoor jij de volgende stappen kunt zetten. We werken eventueel met een DISC analyse, (talenten en drijfveren analyse), 360 graden feedback tools, CV Boosts, "Elevator Pitches", rollenspelen etc. Het is niet alleen praten. Je moet ook "doen".
  • Persoonlijke Ontwikkelingstrajecten: Wat heb je nog nodig om (nog) beter te kunnen functioneren? We maken samen een analyses, op basis van DISC analyses, 360 graden feedback tools en werken met oefeningen en rollenspelen aan die gebieden die aandacht nodig hebben. 
  • Leiderschapstrainingen: Wordt of ben je Manager/Leidinggevende? Wil je daar (meer) bewust mee aan de slag gaan? Ik begeleid je (tijdens je eerste jaar), tijdens zo'n 8 sessies. Je leert een hoop over je eigen persoonlijk leiderschap en hoe je een inspirerend en betrokken leidinggevende kunt worden. Heel doelgericht en pragmatisch. Ook voor MT's/ teams!
  • Onboarding: Zorgen dat nieuwe medewerkers goed aan boord komen. De cultuur van je bedrijf leren kennen, verwachtingen helder hebben.
  • Teams Coachen: Graag ga ik met teams aan de slag.  Als DISC gecertificeerde trainer, neem ik de analyses af binnen een team en de uitkomsten vergroten de kennis van gedrag, helpt de communicatie onderling, lost problemen op en kan het team dat voortaan voorkomen. Bovendien zorgt het voor een grotere individuele effectiviteit, stimuleert het talent herkenning en ontwikkeling. Ook organiseer ik "Hei" dagen", om met het team samen aan de slag te gaan, om beter te gaan samenwerken.
  • Opleidingstrajecten voor (young proffesionals/trainees): Persoonlijk leiderschapstrajecten, samenwerken, communiceren, feedback leren geven etc.
  • Outplacement: Kom je er als werkgever niet meer uit met een werknemer? Is er een reorganisatie nodig? Dan kan ik ook een rol spelen, door met de werknemer gericht te werken aan nieuwe mogelijkheden.
  • PIP: Persoonlijk Improvement Program: Wanneer je een slechte beoordeling hebt gekregen en je moet met jezelf aan de bak. We maken een plan en gaan aan de slag. Opdat je er alles aan doet om echt te verbeteren!